Hem  |  Om Sardinien  |  Kontakt  |  Väder  |  Mat & Dryck  |  Flyg till Sardinien  |  Nyhetsbrev  |  Foton

                   

guarda

Vi erbjuder:

Hyr båt

Flottan

Prislista

Charterbaser

Rutter

Fotogalleri

Försäljning begagnade båtar

Reseproduktion

Seglingsevent

Försäljning begagnade segelbåtar

Namn: Dubhe

Båtmodell: Sun Odyssey 45.2

år: 2001

Pris: € 98000.00

>> Ytterligare detaljer

Reserverat område

Username

Password

 

 

 

 

Charterbaser

 

Våra charterbaser ligger några få mil från de internationella flygplatserna Olbia och Alghero, på Sardiniens nordöstra respektive nordvästra kust och i Castiglioncello i Toskana i närheten av den internationella flygplatsen i Pisa. Dessa baser är perfekta utgångspunkter för er seglingssemester i havet runt Sardinien och Tirrenska havet, områden kända för vår personal som bor och verkar i dessa farvatten. Vi garanterar kvalitet och effektivitet för att er seglingssemester skall vara så säker och bekväm som möjligt och vi har en snabb rib-båt för snabb assistans om något skulle hända.

 

 BESöK EN AV CHARTERBASERNA

Toscana
Castiglioncello

Castiglioncello är den perfekta startpunkten för kortare eller längre seglatser till Korsika och i den toskanska skärgården. Charterbasen är även lätt att nå med bil och har all service såsom supermarket, restauranger, bankomat och affärer i närheten av hamnen.

Sardegna
Alghero

Alghero är känt för sitt djupa hav rikt på koraller och är en perfekt utgångspunkt för att utforska denna vilda och ej exploaterade kust. Detta område erbjuder rik historia och vacker orörd natur.

Sardegna
Portisco

Portisco ligger i Cugnana-gulfen och är en perfekt utgångspunkt för en seglats i Costa Smeralda, skärgården La Maddalena och södra Korsika där ni kan besöka Bonifacio och öarna Lavezzi och Cavallo.

 

 

 

 

Ossidiana AB - Sardinienspecialisten - info@ossidiana.se - www.ossidiana.se - Tel. Sverige 0763-39 18 19 - Tel. Italien +39 349-32 72 144