Hem  |  Om Sardinien  |  Kontakt  |  Väder  |  Mat & Dryck  |  Flyg till Sardinien  |  Nyhetsbrev  |  Foton

                   

guarda

Vi erbjuder:

Hyr båt

Flottan

Prislista

Charterbaser

Rutter

Fotogalleri

Försäljning begagnade båtar

Reseproduktion

Seglingsevent

Försäljning begagnade segelbåtar

Namn: Benetnasch

Båtmodell: Lagoon 410 S2

år: 2005

Pris: € 158000.00

>> Ytterligare detaljer

Reserverat område

Username

Password

 

 

Hyr Segelbåt

 

Ossidiana AB - Sardinienspecialisten erbjuder dig att hyra segelbåt på norra Sardinien och i Toscana. Vi samarbetar med familjeföretaget North Sardinia Sail som är Italiens största seglingscharterbolag. NSS har över 40 båtar i flottan och äger över 80- av båtarna själva. Hyr fullt utrustade och försäkrade segelbåtar med eller utan personal ombord från 2 charterbaser i Italien, Portisco på Sardinien och Castiglioncello i Toscana samt en bas på Mallorca i Porto Colom.

 SEGLING På SARDINIEN OCH KORSIKA 

Sardinien är välkänt bland seglare speciellt den norra kusten och skärgården och nationalparken La Maddalena. Exklusiva regattor såsom Rolex Maxi Yacht och Swan Rolex Cup hålls i dessa farvatten av den berömda Yacht Club Costa Smeralda www.yccs.it . Charterbasen ligger i Portisco och är en perfekt utgångspunkt för att segla i den vackra skärgården och till södra Korsika. Det är inga problem att segla till Korsika och det är trevligt att få två länder under en veckas seglats.

La Maddalena-skärgården är ett naturreservat men man får ankra, gå iland och bada på de fantastiska stränderna och ligga över natt i dessa vackra naturhamnar (man betalar ett tillstånd för att få vara i Skärgården). Öarna med dess kristallklara havet och de bruna rundade granitklipporna med dess alltid gröna medelhavs-macchia är en fantastisk miljö att segla mellan och stanna och bada. Avstånden är små och man hinner att utforska skärgården och t ex över till Bonifacio på Korsika på en vecka. Läs mer under rutter. Det finns även fina marinor där man kan njuta av härlig mat och dryck.

Läs mer om flottan och se hyresvillkor och prislista.

 SEGLING TOSCANA OCH NORRA KORSIKA 

Segla i den toscanska skärgården och upptäck de vackra öarna Elba, Capraia och Isola del Giglio. Du kan även segla över till norra Korsika och lägga till i den mysiga hamnen St. Florent. Läs mer om rutterna. Charterbasen ligger i Castiglioncello och du flyger direkt till Pisa med Ryan Air från Nyköping Skavsta.